دوریبن های مداربسته تحت شبکه یا آی پی تنها توانسته اند 10% بازار سیستم های امنیتی را به خود اختصاص دهند که از این جهت برای بازاریابی ، نیاز به آموزش دیده می شود .
نکته ای اول شناخت خود دوربین های آی پی است که در صورت نشناختن این دوربین ها ، فرد بازاریاب نمی تواند دوربین های مورد نظر خود را به فروش برساند و یا مشتری را قانع کند که این دروبین ها در آینده مناسب تر هستند . شرکت خود کلاس های آموزشی در زمینه بازاریابی و تعمیر و نصب دوربین های مداربسته به سه صورت ، حضوری ، آنلاین و تصویری و از طریق کتب و سی دی های ضبط شده کلاس های کامل پیشین برگزار می کند .
در کلاس ها فرد آموزش دیده می تواند بعد از آموزش جذب شرکت می شود و می تواند فعالیت خود را در زمینه های نصب و یا بازاریابی شروع کند که هر کدام تخصص های خاصی را می طلبد .










دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.